Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Google a monopolizace internetu [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 9. 2017 7:36

    Zann (neregistrovaný)

    "Monopolizace pokračuje, ale lidi o tom nic nevědí a nemají důvod se zajímat. Z jejich pohledu oni dostávají nějaký služby zadarmo a dál to neřešej že jo. A dokud se nestane nějakej velkej průser, tak to ani řešit nebudou. Bohužel, lidstvo má tendenci nechat všechno vyeskalovat. Máš tady samozřejmě skupinu lidí kteří si uvědomují ty rizika a jsou schopný dokonce s tím i něco dělat, ale prostě ta masa, těm to můžeš říkat horem spodem, těm to můžeš cpát a obávám se, že dokud nezažijou výbuch nějaký jaderný elektrárny, tak budou neaktivni." ... pardon, o čem to je řeč? O Microsoftu nebo Google ... nebo třeba o Apple? Na tenhle pro mě dost historický výrok, si vzpomeňte, až tady zase někdy přijde řeč na Windows 10, Microsoftí utopii Windows jako služba a jejich telemetrii :-D To souvětí, se dá namontovat do článku o kterékoliv velké společnosti, jenomže; když tady půjde o ten zlý Google, tak je to všechno cajk, ale jak se někdo stejným způsobem opře do té druhé strany a nedejbože navrhne určité řešení (protože "je dokonce schopný i s tím něco dělat), tak je okamžitě zpátečnický, paranoidní, neznalý až blbý a vůbec je to kazišuk. Nevím no, myslím že jste si dobře naběhl pane Urbane :-D Já chápu že v téhle zemi kdekomu připadá divné až nepochopitelné, když někdo zvedne prachy které leží na zemi a když ptáčka lapají hezky mu zpívají a pak vyjde najevo že to není takový dobrák a naopak je "ívl" a už vůbec tady lidi nechápou že nic není zadarmo a nikdo nepodniká proto aby dělal charitu, ale myslím že je čas podívat se na ten svět tak nějak reálně :-) Takže ano, je třeba o tom přemýšlet a ano, je třeba o tom psát a ano, je třeba o tom mluvit, ale tak nějak nohama na zemi. Ono to v realu vypadá fakt jinak než to líčí v The Simpsons, South parku a v Pánovi prstenů ....