Hlavní navigace

Názor k článku Cnews FM: Google a monopolizace internetu [podcast] od RedMaX - Jako nechcete ty podcasty zkratit, ja dnes vydrzel...

  • 9. 9. 2017 19:11

    RedMaX

    Jako nechcete ty podcasty zkratit, ja dnes vydrzel 13 minut a pak jsem dal konec a furt jste kecali o tom samym. :-)
    Jo a na zacatku mate nejakou chybu, neco vam tam piska.

    Jinak souhlas, obcasne zkousim vyhledavat v Duckduckgo a v Bingu a oboji porad umi hledat dost dobre anglicky, ale vyhledat cesky se proste ani jeden na Google nechytaj. Podle me ma Google lepsi cesky hledani nez Seznam, takze kdyby Google vyhledavac nebyl, musel bych to resit Seznam + Duckduckgo. No a Youtube je nenahraditelnej, to je proste fakt.

    Jinak jakozto majitel Androidu pouzivam tisic dalsich sluzeb Googlu, protoze Android je proste s Google sluzbama svazanej, takze to jste mozna uplne nevypichli, ze krome Youtube je dost zasadni i Android. A to nerikam jako fanousek, to rozhodne NE. Android pouzivam proto, ze v podstate musim, vyjma Apple iPhone proste nic jinyho relevantniho, kde by chodili aplikace neni. Bohuzel.

    Jeste k prohlizecum, presel jsem na Vivaldi, nastesti na nem funguje Cnews. Predtim jsem pouzival Pale Moon, ale pres mych nekolik zadosti jste nedokazali Cnews na Palemoonu zprovoznit. Ono je to pak pro ty alternativni browsery tezky, kdyz vetsina webu jede na Chrome+Firefox. A na zbytek se z vysoka kasle, ze jo!!!