Hlavní navigace

Názor k článku Cnews FM: Google a monopolizace internetu [podcast] od spacewolf - Redmarx: Vse na internetu co ma nejakou firemni...

  • 10. 9. 2017 15:35

    spacewolf

    Redmarx: Vse na internetu co ma nejakou firemni zastitu pokud to neni samotna stranka produktu tak je vytvoreno jen za ucelem prodeje reklamy cnews.cz nevyjimaje. Nebo snad tu platis za obsah?

    Proc google uspel? Kvuli lidske lenosti, vse dulezite az na fb ma pod sebou. A je to zadarmo.

    Alternativa k Androidovi je ale pro line a zhyckane uzivatele je to pod jejich rozlisovaci schopnost. Jak bylo znineno v rozhovoru vymyslel si apky na web a kdyz pak chces jit jinam uz to nemas a chybi ti to. Co si nikdy nepoznal to ti nechybi. Proc pouzivas Vivaldi jako prohlizec? Protoze jine prohlizece neznas? A kevsemu je to proprietalni balast na open source chromiu. Proc nepouzivas ten rovnou? U open source mas aspon nejakou jistotu ze tam nebudou prasarny. A to ani neresim jaky prasarny jsou zabudovany do HW. "Konspirator, konspirator!!!" Pockejte az bude Google nebo presneji jeho materska spolecnost, co byla zalozena 2015 a nenese nazev Google, zakladat vojenskou divizi spolecnosti.

    K vyvoji webovych stranek - udelas stranky, otestujes to na Firefoxu, Chromu, mozna jeste na Exploreru a seres na dalsi testovani na jinych prohlizecich. Bud nohama na zemi. Jsi linej a chces prachy. Nemusis se urazet, je to prirozena lidska vlastnost. Proc bys mel delat optimalizaci pro jedno procento uzivatelu alternativnich prohlizecu?

    Na zaver co nebylo receno v rozhovoru: Proc to vlada USA Googlu, Facebooku a jinym toleruje. Ty nasbirane informace o lidech predavaji informacnim sluzbam USA a ty pak prihmouri oci. Kdo neveri vygooglete si jmeno Snowden.

    Zamysleni na zaver: Proc osazenstvo v rozhovoru nejde radsi delat Youtuberaky na Youtube? Kvalita a informacni hodnota rozhovoru je stejna jako od Youtuberaku vekem do 18 let.