Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Herní bokovka o našich oblíbených titulech a zvyklostech [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 9. 2017 10:40

    SemIdiot

    S některými tvými názory bych polemizoval nebo diskutoval, ale v podstatě souhlasím, teď jsem se konečně přihlásil, bo jsem to už nevydržel a chci tě v tomto podpořit......vlna idiotů je vysoká a těm, co o něco jde, se MUSÍ pomáhat....takže souhlasím s tebou nicku ZANN (píšu aby nedošlo k "mejlce"), nesouhlasím s "mlčící" většinou (hlavně aby měla klid na "práci") a hromadou trubců, co se na tebe vždy sesypou, dneska nick REDMARX a další "duševní onanisté".....jen si stále nejsem jistý, jestli to má cenu, idiota nepoučíš a ti "chytří" mlčí, takže oba asi víme, jak to skončí....přesto tě v tvém "úsilí" budu i nadále podporovat, jen marně už léta hledám web, kde bych si mohl promluvit s někým, kdo vlastní vyšší IQ než má houpací kůň......prostě se nedaří