Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Microsoft vydal Windows 10 Fall Creators Update [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 10. 2017 10:46

    Zann (neregistrovaný)

    Pokud budu mluvit za sebe, shrnul jsi to naprosto přesně a srozumitelně. Nejsem z těch, kdo by hodnotil OS podle vzhledu, když to bude fungovat, ať si to klidně vypadá jako MS-DOS, ale když se v tom musíš učit orientovat, protože je to strakatý cirkus, tak je to fakt opruz. Nejvíc mě baví, když se podívám zpětně jak věci šly. Ve Windows 8 zmizelo to nešťastné tlačítko Start, to bylo kraválu. Když jsem napsal že to přece není problém a že se to dá naučit a zvyknout si na to, tak mě mudrlanti pálkovali, že jako lidi se nechtějí nic učit a zvykat si a že chtějí pracovat. Teď jsou tady, co do konzistence (a nejen do ní) naprosto zprasené Windows 10 a když to někde řeknu, tak ti samí lidi (akorád pod jinýma nickama) mi nadávají že jsem hovado co si nechce zvyknout a něco se naučit :-D Néé, je to prostě experiment který nevyšel a to i navzdory tomu že se to někomu nelíbí. A dlužím omluvu panu Urbanovi. Ten poslední tzv. update, je skutečně nové vydání Windows 10 a ne servis pack jak jsem tvrdil já. Ppo update mi to rozes*alo nejen drivery grafiky, ale přepsalo to i boot-efi partition, což je BUG naprosto nevídaný, to soudruzi v Redmondu těžce nezvládli a když uvážím, že dohromady ten tzv. update nepřinesl užitečného vůbec nic a já musel dávat hodinu dohromady multiboot, tak už vůbec netuším co si o tom mám myslet, protože na Linuxu se mi to nestane ani při update, ani při upgrade na novou hlavní verzi, prostě to neznám, nikdy jsem to neviděl :-D