Hlavní navigace

Názor k článku Cnews FM: Největší bulš*t operátorů. Platíme za data dvakrát a za nemožně složitých podmínek [podcast] od Ramor - Ja jsem ted v Belgii. Muj operator je...

  • 2. 12. 2017 15:47

    Ramor (neregistrovaný)

    Ja jsem ted v Belgii. Muj operator je Orange a mam predplacenou kartu, beze smlouvy.. ale nove chteji OP kvuli teroristum, coz me trochu nakrklo. Vsude, krome CR, je nebezpecno kvuli muslimum. Dokonce se stavi i obri mesity a maj specialni VIP vyhody na vsechno a evropani ztraci i zakladni prava nekde bejt, kdyz jdou na urad, protoze nejsou urpchlici (a tonjsem z decaku). Maj VIP ticket na vsechno a jsou vsude. Ani nenapocitam kolikrat se me nekdo pokusil okrast a jednou uspesne. Vzdycky tohlecto cosi. Cente si CR! Ale zpatky k tematu, kdyz si nabiju 15 euro kreditu (platnost jeden rok), dostanu k tomu 4GB dat zdarma na mesic a 4000 SMS na jakykoliv cisla, ktery jsou v Belgickej siti (coz me taky nakrklo, protoze zruseni roamingu postrada vyznam, kdyz je to stejne zvyhodneno jinak). A jeste mam 15 euro na volani.
    V Amsterdamu jsem mel Vodafone, mel jsem pristup na WiFinu skoro vsude (kod od studentu), takze jsem nevyuzival data. Ale platil jsem si balicek za pet euro. Mohl jsem v ramci Evropy mohl psat kamkoli a nebo volat. Omezeno na 75 min/sms, odecitano stejne. Coz mi stacilo (pro porovnani - velky pivo stoji kolem 6i euro).
    V Belgii se Vodafone jmenuje, myslim, Proximus. A vypada uplne jinak (fialovej).
    Takze, no. V CR jsem nejakej cas nebyl, ale pochybuju, ze tam je uz nekde zdarma 4 GB dat za nabiti kreditu, ale ostatni operatori v Belgii to maj na prd, musim podotknout. V CR moje komunikace s operatorem skoncila skoro u soudu za podvod, co si pamatuju. Presel jsem jinam a stejny... (Vodafone, a nejhorsi O2. Spolubydlici mel managerskou pozici v O2 a nedaval to a chtel vypadnout, kvuli tomu, jaka zumpa to je. Jo a mel dokonce nekonecny a neomezeny data). Jsem se na to... a odjel. A neresim je. Jejich podvod, ne muj.