Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Skype se změnil k nepoznání. Vykopal mu Microsoft hrob? [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 11. 2017 9:12

    Zann (neregistrovaný)

    Já myslím že to vaše tvrzení že Skype má nejvyšší kvalitu hovorů je dost zavádějící. To že pan Urban šmahem odsoudí Telegram a WhatsASpp je celkem jasné, kdyby ne, nebylo by to snad ani vpořádku, ale; Upřímně mě překvapuje kvalita těch vašich podcastů a měl bych dotaz. Když je vyrábíte, jede vám i video nebo je to jen hovor? A zadruhé, jak rychlá máte připojení k internetu? Proč se ptám. Když se podíváte na jakékoliv zprávy v TV kde se Skype používá čím dál více, tak ta videa, ty přenosy, to je prostě KATASTROFA! Teď jsem se díval na jakýsi rozhovor s nějakým člověkem z Katalanska, neštěstí. Když byla teď ta pohroma na Floridě, zase rozhovor, katastrofa ... to prostě vůbec nemá smysl poslouchat protože polovina toho sdělení vůbec není slyšet. Zkuste mrknout na tohle a vysvětlete mi kde je asi tak chyba, to jako Telegram takhle blbě nejede ani na mobilním připojení (a to se ho opravdu nezastávám) - https://video.aktualne.cz/dvtv/cast-spanelu-ma-katalanske-krize-plne-zuby-vlada-dlouho-zame/r~f967330abfdb11e7a49e0025900fea04/