Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Total Commander versus Průzkumník [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 12. 2016 22:35

    Drak_Tovikrov (neregistrovaný)

    V práci denně manipuluji s desítkami či stovkami souborů, které otevírám, přejmenovávám, přesouvám mezi lokálními a síťovými složkami, atp. Nedovedu si vůbec představit, že bych mohl existovat pouze s průzkumníkem a nezbláznil se z toho. Preferuji tedy osobně Altap Salamander, ale princip je stejný: potřebuji dvě okna, klávesové zkratky a další vychytávky.

    Asi chápu, že pokud vytížení je nižší, člověk si z průzkumníkem vystačí. Já ho třeba používám na Acer Switch Alpha 12, protože ten displej je tam tak jemný, že už je na něj Salamander moc malý a moje verze nejde v tomto směru moc optimalizovat (resp. jsem nepřišel na to, jak). Naopak s Průzkumníkem a dotykovým displejem se dá celkem pohodlně fungovat, pokud tam člověk nepracuje s hromadami souborů.