Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Výlet do historie aneb produkty, které jsme měli opravdu rádi [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 12. 2016 19:10

    jaramat (neregistrovaný)

    Já ho dostal darem, takže už ani nevím, co stál, ale byl to tuším rok 2006. Byl jsem z něj naprosto nadšen. Sice mi asi po roce přestal fungovat foťák, ale to jsem neřešil, protože jsem už tehdy vždy měl po ruce samostatný kompakt. Ten telefon možná ještě někde v šuplíku mám, samozřejmě už s dost zaneseným Fast Portem a dojebaným joystickem.

    Po něm jsem měl C510, což bylo něco ještě mnohem lepšího. Najednou to mělo naprosto obří displej s lepším rozlišením, vlastně úplně všechno bylo lepší. Stál myslím 4320 Kč v roce 2009. Bohužel jsem ho nedávno půjčil nezodpovědnému členu rodiny a ten ho zmasakroval. Samozřejmě již dlouho před tím měl staré známé problémy s konektorem, ale to jsem řešil tak, že jsem mu místo původní baterky na záda lepenkou přilepil náhradní baterku z foťáku - byla tlustší a delší, takže trochu přečnívala, ale lepenkou tam držela dobře a hlavně vydržela dvakrát déle. I když jsem ji musel každé dva tři dny odlepit, vrazit do foťáku, nabít, ráno vytáhnout a zpátky nalepit.