Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Cnews FM: Windows 10 po dvou letech [podcast]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 8. 2017 14:15

    gi

    Tomu kamarádovi s Ubuntu byste měli vysvětlit, že se může vrátit k předchozí verzi balíku a nemusí přeinstalovávat celý systém. Tohle je návyk z Windows, které také jdou uvést do původního stavu, ale úsilí k tomu potřebné bývá natolik velké, že je jednodušší přeinstalování. V linuxových distribucích, konkrétně třeba v tom Ubuntu, si můžete při startu zvolit starší verzi jádra, které zůstává nainstalované právě pro případy, že by nové z nějakého důvodu nefungovalo. U každého balíku se dá poměrně jednoduše vybrat preferovaná verze a stejně tak jde obnovit i výchozí konfigurace balíku. Nesnažte se vztahovat problémy Windows OS i na jiné systémy.

    Žádné "mission critical" systémy v seriózním nasazení neběží na Windows :)

    "Londýnská burza ve své novodobé historii zaznamenala významnou ztrátu. Ztrátu, jenž způsobil sedmihodinový výpadek způsobil operační systém Windows, který londýnská burza již nadobro zavrhla. Windows obecně není uznávaným operačním systémem na stabilitu a instituce vyžadující stoprocentní spolehlivost ho nepoužívají." http://www.tradeportal.cz/jak-investovat/centrum-deni-primo-pred-londynskou-burzou.html