Hlavní navigace

Cnews: nový web o IT a internetu

26. 4. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dnešním dnem oficiálně spouštíme nový internetový magazín Cnews.cz věnovaný technologiím, internetu a byznysu. Doplní naši stávající sestavu ExtraHardware, ExtraNotebook a ExtraWindows a bude vám podávat nejčerstvější informace z IT oblastí, které současné magazíny dosud nepokrývaly.

Každý den vyjde jeden větší článek a několik aktualit, díky kterým budete mít přehled, kdo koho koupil, která firma krachuje, jaké nové technologie nám zpříjemní život, co se děje v sociálních sítích nebo třeba jakou dobrotu zase peče Google.

Nebudou chybět důležité novinky v mobilních zařízeních, gadgetech ani spotřební elektronice, které se čím dále více podobají počítačům – nebo spíš – už jimi jsou.

Na titulní stránce vás upozorníme i na hlavní články našich sesterských webů, o čem drbeme v diskuzním fóru a jak vypadají aktuální čísla tištěných magazínů Extra Publishingu.

Pracujeme také na nové čtenářské fotogalerii, vaše nejlepší snímky budou vystaveny v červeném panelu uprostřed titulní stránky.

Na webu se nemusíte znovu registrovat, přihlašovací údaje jsou shodné pro fórum, Cnews, ExtraHardware, ExtraWindows i ExtraNotebook.

CS24

Na závěr ještě drobná omluva. Design stránek je zatím vyladěn pro prohlížeč Mozilla Firefox, v ostatních není vzhled 100%. Ale pracujeme na tom :-). Další chyby můžete hlásit v tomto vlákně diskuzního fóra. Děkujeme

Tip: ve stádiu testování se nachází další náš nový web – Lomografie.cz. Ten se věnuje fotoaparátům Lomo a životnímu stylu spojenému s lomografií.

Autor článku