Hlavní navigace

CnewsTV: český kraťas se světovými efekty [video]

16. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sedmnáctý díl našeho seriálu vám přináší zbrusu nová zajímavá videa.

YouTube ve skutečném životě

Nestává se příliš často, že by Češi vytvořili video s povedenými efekty, které má něco do sebe. Právě jedno takové neobvyklé video se podařilo vytvořit českému uživateli Patrickovi Macharovskému. Tématem je vize, jak by vypadlo spojení serveru YouTube a každodenního života. Autor uvádí, že na videu pracoval přes dva měsíce. Nyní se můžete podívat na výsledek a posoudit, zda by klip chtěl ještě doladit, jak Patrick píše v komentáři u svého videa.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Reklama na Carlsberg

Velice zdařilý vtípek se skrytou kamerou se stal hlavním motivem reklamy na pivo Carlsberg. Kino je zaplněné až k prasknutí nabroušenými motorkáři, kteří vyčkávají na začátek filmu. Poslední pár přichází pozdě, zakoupí si lístky na skvělých místech přímo uprostřed, to však netuší, že místa jsou mezi všemi potetovanými drsňáky. Který pár se odhodlá a pohodlně se usadí?

" frameborder="0" allowfullscreen>

Otravný pomeranč vs Angry Birds

Jedno video s otravným pomerančem jsme v našem seriálu již měli, avšak nebylo tak multimediální, jako je následující klip. Otravný pomeranč se dostal se svými kamarády do hry Angry Birds. Z prasátek si dělá legraci a chce si s nimi hrát. Vyberte si postavu, která se vrhne vstříc nepřátelským prasátkům. Pokud máte problém s poslechem angličtiny, můžete si pustit anglické titulky.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Účinná dieta

Každý rok časopisy píší o různých dietách, které mají vždy stejný výsledek – prostě nefungují. Jestliže máte problémy s váhou a chcete hubnout efektivně, tak pro vás máme účinné řešení. Stačí jíst vyváženou stravu, pít vodu a pravidelně cvičit. Nebo se můžete nechat inspirovat skvělou francouzskou reklamou na minerální vodu Contrex.

" frameborder="0" allowfullscreen>

CS24

Létající ryby

Na posledním videu uvidíte nový vynález. Sice nevíme, zda by si někdo tento dálkově řízený model pořídil pro dlouhodobé hraní, ale jako zpestření se určitě hodí v mnoha směrech. Tyto hračky ve tvaru ryb jsou naplněny héliem a jsou řízeny dálkovým ovládáním. Hračka vypadá, jakoby ve vzduchu opravdu plavala, jelikož se pohybuje pomocí své ocasní ploutve.