Hlavní navigace

CnewsTV: Chcete drama? Stiskněte tlačítko [video]

15. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pět vtipných, originálních a napínavých videí je pro vás připraveno ve 43. dílu našeho seriálu.

 

Chcete drama? Stiskněte tlačítko

V Belgii umístili doprostřed klidného náměstí tlačítko, po jehož stisknutí vypukne skutečné drama. Podívejte se, jak se kolemjdoucí lidé stanou součástí situací jako ve filmu. Nebudou chybět policisté, střílečky, polonahé dívky, rvačky nebo rychlá auta. Mistrovské minutové video, které přímo na ulici přináší reklamu na nový televizní kanál TNT.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Project Glass a la Microsoft

Určitě jste již četli zprávu o nově připravovaných brýlích Google z projektu Project Glass, které vám mají usnadnit život a každodenní činnosti. Virtuální svět čeká na přísun nových nápadů také od dalších konkurentů. Představte si, jak by tyto chytré brýle zpracovala firma Microsoft. Změť nejrůznějších varování, hlášek a otravných vyskakovacích oken.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Triky s létajícím talířem

Je mnoho sportů, do kterých byste neřekli, že by mohli být nějakým způsobem zajímavé. Parta nadšenců si pro vás připravila video, v němž ukazuje nejrůznější kousky s obyčejným frisbee. Dokonalé spojení létajícího talíře a hokejového stadionu, kde lze předvádět netradiční triky v bráně, na ledu nebo na tribuně. A věděli jste, že jde frisbee použít místo puku?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Dívka odfouknutá letadlem

Abychom naše čtenáře také trochu vzdělávali, další klip je spíše odstrašujícím případem. Když poblíž vás vzlétá letadlo, snažte se raději utéct co nejdál, než abyste zůstali na místě. Opravdu není dobrý nápad čekat a držet se plotu s vědomím, že to zvládnete. Výkon turbín startujícího letadla je tak silný, že vás může odfouknout jako dívku na videu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Vysajte si svého psa

Jaro už je dávno tady a je čas na pořádný jarní úklid. Buďte pořádní a zaměřte se také na své domácí mazlíčky, kteří potřebují vaši péči. Na následujícím videu uvidíte, jak správně vysát svého pejska. Figurantem je velškorgi jménem Corbin. Nebojte se, čistota se vašemu čtyřnohému příteli určitě zalíbí.

" width="560" height="315" frameborder="0">