Hlavní navigace

CnewsTV: cyklista, který jede 100 km/h [video]

1. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zjistíte, jak přivítat návštěvu z vesmíru. Podíváte se na mnoho nejrůznějších legrácek, které na vás mohou ostatní přichystat v nestřežený okamžik. Uvidíte, jak je lehké podvést kočku nebo jak nachytat vaše kamarády s pomocí počítače.

Dnes je apríl! Inspirujte se mnoha různými vtípky ve speciálním 41. dílu našeho nápaditého seriálu.

Návštěva mimozemšťanů

Dva kamarádi Matt a Rob si dělali ze svého spolubydlícího tak dlouho legraci, až na to sami doplatili. Jejich legrácky jim Chad, který ze srdce nesnáší mimozemšťany, oplatil se vší parádou. Podívejte se sami na spontánní video, v němž uvidíte přílet nebezpečného ufona z vesmíru.

" width="560" height="410" frameborder="0">

Hlasité spuštění počítače

Jednoduchý způsob, jak vystrašit vašeho spolubydlícího, který pracuje na počítači. Když se nebude dívat, tajně mu upravte nastavení zvuku. Hlasitost dejte na maximum a vyberte nějakou bombastickou melodii. Pro větší efekt připojte reproduktory a otevřete okno. Uvidíte, jak bude dotyčný vyvádět, když se ozve klakson, střelba z kulometu nebo dělová rána.

" width="560" height="410" frameborder="0">

Strašidelné bludiště

A máme pro vás další tip, kterým můžete nachytat jak dospělé, tak děti. Pusťte jim na počítači nevinnou hru – bludiště. Jakmile se vaši přátelé budou hře plně věnovat a z obrazovky bude vyzařovat strašidelná atmosféra, tak připravte kameru a točte. Vylekání zaručeno! Podívejte se na kompilaci těch nejlepších reakcí vystrašených obětí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Koťátko a rybky v iPadu

Jestli se vám nepodaří nikoho nachytat povedeným vtípkem, stále máte v záloze domácí mazlíčky. Zaměřte se například na malá koťátka. Stačí využít aplikaci akvária ve vašem iPadu. Podvedená kočka nebude chápat, odkud se berou rybičky z placatého zařízení, a vy si za svůj malý žertík můžete připsat bod k dobru.

" width="560" height="315" frameborder="0">

To nejlepší ze skryté kamery

Abyste se do sytosti nasmáli nejrůznějším šprýmům, kterými se rovněž můžete inspirovat při plánování svých ďábelských plánů na 1. dubna, tak vám přinášíme více než hodinové video těch nejlepších záběrů ze skryté kamery. Výběr je opravdu bohatý.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Cyklista ujíždí na dálnici

„To jede na mašině, nebo na kole? Kolo na dálnici jede jak dobytek. Dáme to na YouTube, to bude hit. To mi stará doma neuvěří. Zastavte vozidlo. Ku*va slez z toho kola.“ Fake, virál, kdo ví. Ale tohle video se opravdu povedlo.

" width="560" height="410" frameborder="0">