Hlavní navigace

CnewsTV: Dokonalý sestřih nejvtipnějších momentů z olympiády [video]

25. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Šedesátý první díl našeho seriálu a pět nových zajímavých videí je zde.

 

Jack Bauer by vám doporučil Ultrabook od Aceru

Herec Kiefer Sutherland má rád výbuchy a objevil v sobě vášeň pro pečení dortíků. Parodii na jeho předchozí akční filmy a hlavně seriál 24 hodin asi vidí každý. Dvě minutky kvapně utečou a vám ani nedocvakne, že jde o reklamu na nový Ultrabook od Aceru. Povedla se.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pojišťovna, jaká u nás chybí

S výbornou reklamou se ale vytáhla také americká pojišťovna Liberty Mutual Insurance. Nečekejte žádné rodinné drama nebocitové vydírání, že se o vás nikdo nepostará. LMI vytahuje trumfy v podobě každodenních hrozeb, které mohou potkat vás, vaše vozidlo nebo dům. No chválně, komu z vás ještě nevypadlo auto z trajektu?

" width="560" height="315" frameborder="0">

James Franco poradí, k čemu je dobrý Galaxy Note 10.1

Kiefer Sutherland není sám, kdo se upsal reklamě. James Franco ji pro Samsung také natočil. Zavítáte do jeho domácího harému, kuchyně i skateparku a uvidíte, že bez tableto-zápisníku v podobě Galaxy Notu 10.1 se neobejdete, pokud chcete dělat několik věcí najednou. Téměř tříminutovou reklamu byste asi nechtěli v televizi vidět co půl hodiny, ale oproti jiným korporátním nudám je to příjemné osvěžení.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pocta Tonymu Scottovi

Asi jste slyšeli, že mladší bratr Ridleyho před týdnem spáchal sebevraždu. Netočil sice oscarové snímky ani nedefinoval nové žánry, místo toho patřil k nejlepším režisérům akčňáků. Provařený Top Gun zná každý, ale Tony Scott natočil i další pecky: Policajt z Beverly Hill II, Poslední skaut, Pravdivá romance, Krvavé příliv, Nepřítel státu nebo Muž v ohni. Netrvalo ani den a na YouTube se už objevily pocty v podobě sestřihu jeho nejlepších filmů. Tohle je jeden z nich.

" width="560" height="315" frameborder="0">

CS24

Olympiáda, jak jste ji v České televizi neviděli

Možná jde sport úplně mimo vás, ale i ti největší ignoranti si museli všimnout, že před dvěma týdny skončila olympiáda. Eurosport vytvořil atraktivní sestřih, co se během letních her stalo. Nedostanete ale tradiční porci emocí a zklamání, místo toho přijdou držkopády, pohledy před a po jednotlivých výkonech nebo i nevinné záběry, které díky perfektnímu střihu působí vtipně. Dokonalá je však hudební dramaturgie. Bez výběru těch správných zvuků a písniček by jednotlivé střihy nefungovaly. Výborná práce a nebojte se půlhodinové stopáže.

" width="560" height="315" frameborder="0">