Hlavní navigace

CnewsTV: i žába dokáže hrát na Androidu [video]

25. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dvacátý sedmý díl našeho seriálu, který vám naposledy v tomto roce přináší nejlepší videa za poslední týden.

V roce 2012 nastane pixelová krize

Na internetu se objevila zpráva, že z důvodu stále narůstající krize bude nedostatek pixelů. Nevěříte? Tak se podívejte na následující reportáž, která vám vtipně nastíní daný problém. Začínají se ztrácet i tlačítka z Googlu. Proto vám do nového roku přejeme hlavně „pixelů fůru“…

" width="560" frameborder="0" height="315">

Technologie Samsung Flexible Amoled

Dokonalé futuristické video od Samsungu, které názorně předvádí, jakým směrem by se chtěl ubírat s novými flexibilními Amoled displeji. Samsung plánuje, že již příští rok započne výrobu nových flexibilních tabletů. No, uvidíme, zatím se můžete podívat na „instruktážní“ video.

" width="560" frameborder="0" height="410">

Reklamní video na Flyboard

Měli jste štědré Vánoce? Pokud se chcete nechat inspirovat na příští rok, tak se podívejte na další video, abyste věděli, co si přát pod stromeček. Uvidíte zcela nové zařízení, které využívá tlak vody k tomu, abyste se udrželi nad její hladinou. Tak se kochejte a už začněte šetřit, protože základní verze tohoto stroje stojí 130 tisíc korun.

" width="560" frameborder="0" height="315">

Jak žába hraje hru Ant Smasher

Myslíte si, že jen lidé umí ovládat mobilní telefony? Jeden mladík vyzkoušel, zda jeho žába dokáže hrát hru Ant Smasher. Pomocí jazyka se jí dařilo imaginárně pojídat několik malých mravenečků na displeji, dokud nebyla později tak zmatená, že dostala chuť na něco masitějšího.

" width="560" frameborder="0" height="410">

KL24

Probuď v sobě soba

A na konec roku 2011 si ještě stihneme zazpívat, a to zcela originálně! Broukejte si super sobí song, který má na starosti Finlandia vodka. Tak nechejte popustit uzdu své fantazie a sdílejte veselou náladu mezi vaše známé a kamarády. A těšte se na další díl našeho seriálu, který přijde přesně na Nový rok.

" width="560" frameborder="0" height="315">

Byl pro vás článek přínosný?