Hlavní navigace

CnewsTV: jak by mohl vypadat iPhone 5? [video]

4. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Již třináctý díl našeho seriálu, který vám přináší pět nových videí ke zhlédnutí.

Koncept iPhone 5

Již více než deset miliónů zhlédnutí si vysloužilo video zabývající se konceptem nového iPhonu 5. Sice se jedná jen o pouhou vizi pro nový model, ale podívejte se, jak by se mohlo s novým iPhonem pracovat. Tloušťka telefonu by byla opravdu minimální, telefon by využíval laserovou klávesnici a videa byste si mohli prohlížet na holografickém displeji.

" frameborder="0" height="345" width="560">

Co pořídíš za dvě pětky?

Jistě jste v televizi postřehli reklamu na McDonald’s, v níž byla vyhlášena soutěž „Fajnovky v tvé režii“. Soutěžící z České republiky a Slovenska měli vymyslet, co se dá pořídit za dvě pětky, tedy za dvacet korun. Vítězným spotem se stalo video od Alberta Rafaje ze Slovenska, který si myslí, že se dá za pár korun pořídit lístek do kina.

" frameborder="0" height="345" width="560">

Nehoda na Barum rally 2011

Ať již jste kdekoliv, stále si musíte dávat pozor na dění kolem sebe. To platí také na různých pořádaných akcích. Ve dnech 26.–28. 8. se ve Zlíně konala mezinárodní rally historických vozidel. Ani tento závod se neobešel od vážných nehod. Jednu z nich můžete vidět na následujícím videu, které zobrazuje také výsledný stav havarovaného vozidla.

" frameborder="0" height="345" width="560">

Surfování na vlaku

Když nevíte, co dělat třeba při nudné jízdě vlakem, tak zkuste improvizovat. Někteří cestující si na své cestě vlakem vymysleli nový sport, který by se dal nazvat „train surfing“ neboli surfování na vlaku. Zřejmě odněkud z Indie pochází následující video, v němž můžete vidět velice nebezpečné kousky místních obyvatel po rozjezdu „kolejáku“.

" frameborder="0" height="450" width="560">

CS24

Jezdecké umění

Již jsme v našem seriálu měli různá zvířátka, ale koně zatím nikoliv. Následující video ukazuje cvičení Viky Kocourkové s koněm, jehož jméno zní Lion le Roi. Nejen kočky nebo psi se dokážou něco naučit. Prohlédněte si video a sledujte ladné pohyby a triky, které kůň předvádí na pokyn své trenérky.

" frameborder="0" height="450" width="560">