Hlavní navigace

CnewsTV: Jak jezdí řidiči v Rusku [video]

17. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Začíná 73. díl našeho seriálu s pěti novými videi, které stojí za to vidět.

 

Řetězové reakce poháněné sportovci

Redbull nás nepřestává překvapovat svými netradičními kousky. Již jsme tu měli různé nekonečné řetězové reakce, ale určitě jste neviděli atletický „stroj“ od Redbullu, který kombinuje techniku s profesionálními atlety. Klasické sportovní výkony doplněné o fyzikální zákony neberou konce.

" width="560" height="315" frameborder="0">

10 sázek, které zaručeně vyhrajete

Nová sada zajímavých jednoduchých triků, díky nimž se můžete stát středem každého večírku nebo sešlosti. Dejte svým známým jeden z úkolů, vsaďte se a možná i něco vyhrajete. Věděli jste, že vrchní obvod skleničky je dvakrát tak dlouhý než její výška? Víte, že můžete brčkem zvednout láhev? A mnoho dalších hádanek.

" width="560" height="420" frameborder="0">

Sestřih videí – řízení v Rusku

Tak takovou kompilaci videí jste ještě neviděli. Skutečné záběry z ruských silnic zachycující jízdní schopnosti tamních řidičů. O hromadné nehody, neobvyklé situace, zvířata ani o stíhačky nebude nouze. Podívejte se na následující video a v mnoha případech budete rádi, že bydlíte v naší klidné republice.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak jste předvídatelní?

A nyní na vás čeká takový malý testík. Dejte prst na papírek se slovem start, a jakmile začne člověk z videa počítat, s každým dalším číslem udělejte jeden pohyb prstem do stran nebo nahoru a dolů. Nesmíte se pohybovat diagonálně. Po několika krocích autor odebere jeden z papírků, na němž jste určitě nezůstali, až do posledního...

" width="560" height="420" frameborder="0">

KL24

Chemie s pejsky

Naučte se základům chemie s roztomilými pejsky. Poznejte rozdíl mezi kationty a anionty a zjistěte, jakými silami je to k sobě přitahuje. Názorné video vám ukáže, jak vypadá kovalentní vazba nebo jak vzniká záporně a kladně nabitý iont.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?