Hlavní navigace

CnewsTV: jak nalákat lidi do knihoven [video]

21. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

S jedenatřicátým dílem našeho seriálu přichází další pětice skvělých videí.

Skupina Walk off the Earth

Je to překvapivé, ale za poslední týden byl nejsledovanějším videem tento počin Sarah Blackwood se skupinou Walk off the Earth, který získal přes 30 milionů zhlédnutí. Tato partička pěti lidí originálním způsobem zahrála song Somebody that I used to know na jednu kytaru. Jejich cílem je dostat se na první pozici ve stažení písničky v iTunes.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Temná psí strana

Dokonale vtipná a nápaditá reklama se štěkajícími psy, kteří jako dokonalý psí orchestr zkomponovali znělku k jedné z nejlepších filmových sérií minulého století – Star Wars. Poslechněte si vyštěkanou skladbu v podání různých psích ras, z nichž každé plemeno hraje svou roli, s nečekaným koncem. Jedná se o reklamu na VW.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Radost z knih

Spíše umělecky zaměřená reklama pro všechny, kteří mají rádi knihy a jejich pestrost. Jeden americký manželský pár se rozhodl posunout organizaci knížek ve svém knihkupectví v Torontu na vyšší level. Spolu s dalšími dobrovolníky natočili tento videoklip, kterému pro nesčtené animace museli obětovat mnoho nocí přesunováním knížek. Všechny knihy si můžete v knihkupectví zakoupit.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama na Doritos

Úspěšná reklama musí být jednoduchá, tato reklama na brambůrky Doritos tuto skutečnost zcela vystihuje. Na psích závodech pán zapomněl na psí sladkosti pro svého čtyřnohého mazlíčka, které by mu dal za dobře odvedený výkon. Jeho kamarád měl dobrý nápad, dát mu brambůrky Doritos, které měl právě u sebe. Stačilo vytáhnout jen jeden z nich a začali se dít divy.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Pes balancující na řetězu

Dokonalost sama... Nejen lidé dokážou neuvěřitelné věci, ale také zvířata. Podívejte se na tohoto psího fešáka, jehož páníček ho naučil sedět na houpajícím se řetězu. Aby toho nebylo málo, pejsek umí na řetězu i balancovat na zadních. To by nedokázal ani leckterý člověk.

" width="560" height="410" frameborder="0">