Hlavní navigace

CnewsTV: Jak originálně požádat o ruku [video]

3. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jubilejní 50. díl našeho seriálu je zde a s ním pět zajímavých videí napříč celým internetem.

 

Originální žádost o ruku

I obyčejnou věc, jako je požádání vaší vysněné dívky o ruku, můžete uskutečnit netradičně. Zapněte jí její oblíbenou písničku, posaďte ji na auto a zahrajte s davem živý videoklip. Na konci bude tak nadšená, že žádost o ruku určitě neodmítne. Jestli video nahrajete na internet, tak budete mít i vysokou sledovanost. Tento počin má na svém kontě přes 12 milionů zhlédnutí.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Nejlepší barman

V show s talenty, která běží po celém světě, najdete neskutečně talentované jedince v oborech, do nichž byste neřekli, že mohou být pro tuto soutěž zajímavé. Podívejte se na video, v němž ukrajinský barman ukazuje své umění neobvyklými kousky. Hlavně zpomalené záběry stojí za to.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Sestřih nehod a pádů

Měsíc květen je za námi, a proto si s námi vychutnejte ty nejšílenější, nejnebezpečnější a nejbolavější pády, které se v tomto měsíci udály. Nebudou chybět borci v autech, šílené seskoky, nepovedené pády či sportovní nezdary. Všechno v jednom videu.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Nejlegračnější miminka na internetu

Jestli máte rádi děti, tak další sestřih je právě pro vás. Nejvtipnější kompilace miminek a dětí, které prostě musíte vidět. Pobavte se veselými grimasami a emocemi, které děti umí vyjádřit mnohdy lépe než dospělí.

CS24

Kočičí hra

Kočky mají za ušima, jak dokazuje naše poslední video. Podívejte se, jak se malé kotě těší, že nečekaně vyleká svou kočičí kamarádku. Když však zjistí, že se jeho plán nezdařil, už je moc pozdě a stane se samo obětí velkého překvapení.

" frameborder="0" height="315" width="560">