Hlavní navigace

CnewsTV: Jak si rezervovat hotel v běhu s býky [video]

18. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Další kulaté 60. vydání našeho seriálu s pěti videi, které stojí za to vidět.

 

Rozbitý iMac

Pro všechny, kdo si rádi dělají legraci ze svých kamarádů, máme tip na dokonalý vtípek. Vezměte krabici od iMacu, nebo nejlépe dvě, naplňte ji něčím, co hodně štěrká, a pak jděte do akce. Jak uvidíte mladíka na videu, vykračuje si to s novými počítači, když najednou zakopne a krabice spadnou s rachotem na zem. Reakce lidí uvidíte na videu.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak si rezervovat hotel v běhu s býky

Na dalším videu uvidíte muže, který si libuje v rezervacích na extrémních místech. Snaží se dokázat, že i při běhu s býky si můžete s mobilní aplikací jedné firmy rychle zarezervovat vybraný hotel. Jak uvidíte sami, raději podobné pokusy nezkoušejte.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Reklama na Nintendo

Herní konzole nemusí být jen hračkou pro kluky. Dokazuje to nová reklama na nové Nintendo 3DS XL. Natáčení se zúčastnily sestry Penélope a Mónica Cruz, které si spolu změřily síly ve hře New Super Mario Bros. U žádného velkého souboje nesmí zajímavá sázka. Podívejte se, o co se sestry vsadily?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Nová atrakce v Ohio

Zábavnímu parku Cedar Point v květnu 2013 přibude nová atrakce. Jmenuje se GateKeeper a jedná se o horskou dráhu, která se s lidmi otáčí kolem své osy. Podívejte se na animaci a udělejte si aspoň takovou malou virtuální projížďku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Jsme NASA a my to víme!

Nejen píseň Call Me Maybe se dá dobře předělat. Připravte se na zcela novou upravenou verzi songu Sexy And I Know It, o kterou se postarali lidé z NASA. Melodie je stejná, ale text je vytvořen přímo na míru pro tuto organizaci. Vše doplněno o povedený videoklip se spoustou efektů.

" width="560" height="315" frameborder="0">