Hlavní navigace

CnewsTV: Koktejl z psacího stroje [video]

9. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Rozplývejte se nad vybranou pěticí skvostných videí v našem pravidelném seriálu.

Koktejl z psacího stroje

Jestli máte rádi netradiční vynálezy, tak zbystřete svůj zrak. V následujícím videu uvidíte, jak si vyrobit svůj vlastní psací stroj, který vám namíchá koktejl dle vašeho přání. Stisknutím určitého písmena se dovnitř psacího stroje načerpá hadičkou konkrétní tekutina, na panelu se vykreslí zvolené písmeno a nakonec tekutina proteče strojem až do sklenice. Sice můžete každé písmeno stisknout pouze jedenkrát, ale i tak se jedná o originální vynález, který vám efektivně namíchá váš drink.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Reklama na Kocoura v botách

Jistě jste na televizních obrazovkách postřehli poněkud netradiční reklamu na výrobky Old Spice, v níž svalnatý černoch uvádí do rozpaků ženy, které jej sledují. Muž jednoduchými příkazy láká ženy, aby svému muži zakoupily stejný deodorant Old Spice, jako má on, aby se muži aspoň vůní podobali svalovci z reklamy. Na základě zmíněného konceptu byla vytvořena vtipná parodie, která zároveň slouží jako upoutávka na nový kreslený film o Kocourovi v botách, jenž byl jednou z ústředních postav pohádky Shrek.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Japonská show s rekordy

V Japonsku mají svou vlastní netradiční show. Každý týden zde nabízí předvedení nějakého rekordu, který byl pokořen právě v Japonsku a byl tak zapsán do Guinessovy knihy rekordů. Na videu uvidíte jeden z nich – největší počet zdolaných schodů po hlavě. Držitelem tohoto rekordu je Sun Xi Zhong z Číny, který názorně předvede zdolání všech 15 schodů.

" frameborder="0" height="315" width="560">

Potící se Pandiani

Člověk by si řekl, že jsou tiskové konference nudné. Ono je to pravda, dokud si ji například nepustíte zrychleně. Na tiskové konferenci s uruguayským fotbalistou Walterem Pandianim z klubu RCD Espanyol vznikla komická situace. Pandiani se po jednom zápase ukázal na tiskovce místo dresu v čisté košili, ale i přes to ji dokázal tak propotit, že na ní nezůstala nit suchá.

" frameborder="0" height="410" width="560">

MMF24

Medvědi s dýněmi

Medvědům hnědým ze zoologické zahrady v Bronxu chtěli udělat radost, a tak jim ošetřovatele dali velké kulaté dýně. Medvědi si s dýněmi roztomile pohrávali a svými drápy se pomalu dostávali dovnitř, aby si je náležitě vychutnali. Mohli si tak dopředu užít americký svátek Halloween.

" frameborder="0" height="315" width="560">