Hlavní navigace

CnewsTV: kouzlení s iPodem Touch [video]

18. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Druhý díl seriálu a nová pětice videí, která nás tento týden zaujala.

Vyhledávání podle obrázku již není nemožné

Google přichází s další novinkou. Na stránce images.google.cz může uživatel vyhledávat informace podle vloženého obrázku, který do Google uživatel vloží z pevného disku nebo jej jednoduše přetáhne myší z internetu. Užijte si nové možnosti vyhledávání, kde nepotřebujete klávesnici. Můžete vyhledat cokoliv vás napadne. Jděte za hranice svých možností.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Osvoboďte své prsty

Firma Samsung vytvořila opravdu originální reklamu na nový telefon Samsung Galaxy S II. Podívejte se na to, co člověk může dělat se svými prsty, když není nijak omezován. Jakmile se k rukám připojí pestrá grafika a chytlavá hudba, výsledek je bravurní. Mrkněte se na následující video a žasněte nad tím, co všechno s vašimi prsty můžete dělat.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Koťátko v kouli pro křečky

Jedno z nejohebnějších zvířat je také kočka. Ve videu se můžete podívat na to, jak si jedno malé koťátko našlo svou vlastní zábavu. Zvídavé kotě si vlezlo do plastové běhací koule pro křečky a tam si začalo hrát se svým ocáskem. Jak málo místa stačí a kotě se na dlouhou chvíli zabaví.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Kouzlo s iPodem

Svět se neustále vyvíjí v nových technologiích, stejně tak se musí přizpůsobit i lidé. Jeden kouzelník jménem Marco Tempest začal využívat techniku ve svůj prospěch a natočil video, kde vytváří mnoho optických klamů za použití tří iPodů Touch. Video je skvěle zvládnuté a kouzelník v něm vypráví o různých druzích podvodů v našem životě.

" frameborder="0" height="349" width="560">

CS24

Divák představuje svoji unikátní depresivní rodinu

A nakonec jedno úsměvné video. Jistě znáte ty pořady, kde věštci „věští“ vaši budoucnost podle vašeho data narození. Většinou člověk zavolá, zeptá se například na to, jak se mu bude dařit v práci, a zavěsí. Zde se však jedná o diváka, který potřebuje rozebrat do detailu nejen sebe, ale i celou svoji rodinu. Navíc ke každému členovi rodiny depresivně líčí, jak jsou na tom špatně. Po zhlédnutí budete jistě žasnout nad kreativitou dotyčného.

" frameborder="0" height="349" width="560">