Hlavní navigace

CnewsTV: Loď mine druhou jen o fous [video]

8. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Užijte si šestasedmdesátý díl našeho seriálu s pečlivě vybranou pětkou videí jen pro vás.

 

Vtípek s dinosaurem

Začneme pěkně od podlahy. Přes dva miliony zhlédnutí má tento dokonalý vtípek s realistickým kostýmem dinosaura. Muž jen potřebuje pomoci otevřít dveře své dodávky. A co na vás nečekaně vykoukne? Přece dinosaurus, který později straší kolemjdoucí na chodníku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Plyšoví medvídci na hokeji

Přes dvacet tisíc plyšových medvídků přilétlo na led při utkání mezi týmy Hitmen a Kootenay Ice. Jednalo se o charitativní akci, která dětem z chudých rodin přinesla 21 453 plyšových medvídků. Čekalo se pouze na první gól zápasu, který vstřelil Ukrajinec Pavel Padakina.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Loď mine druhou jen o fous

Husarský kousek se povedl jedné plachetnici, která se velice těsně otočila před druhou lodí. Zřejmě se jednalo o promyšlený manévr, kterým se osazenstvo lodí chtělo poškádlit. I přes to se jedná o neskutečný kousek, který jen tak neuvidíte.

Skvělé věci, které můžete najít

Nový týden a s ním i nová parodie na video z minulých týdnů. Písnička o hloupých způsobech, jak zemřít, se mění na skvělé věci, které můžete najít. Je stejně chytlavá, má podobnou grafiku a nové nápady. Zaposlouchejte se do melodie, která vám zpříjemní nejeden den.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Kočka jako DJ

A nakonec se můžete podívat na kočku, která to skutečně umí rozparádit s vinylovou deskou. Kočka si zahrála na DJ, který mixuje různé skladby. Zřejmě se jí z toho zatočila hlava, protože se ve velkém finále dokonale zamotala.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?