Hlavní navigace

CnewsTV: moucha na dotykovém displeji [video]

26. 6. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Třetí díl seriálu a nová pětice videí, která nás tento týden zaujala.

Nový klip fanoušků Michaela Jacksona

Král popu Michael Jackson již sice není mezi námi, ale jeho fanoušci mohli posílat do nového projektu nazpívané úryvky nového singlu Behind The Mask z alba Michael. Výsledkem je sestříhaný videoklip ke zmíněné písni, která se skládá pouze ze zaslaných příspěvků lidí z více než 100 různých zemí. Připomeňte si skvělého zpěváka a jeho dokonalé taneční kreace prostřednictvím videoklipu.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Moucha na dotykovém displeji

Že technika není pro zvířata? Tak to se pletete! Podívejte se na vtipné video s mouchou, která svými pohyby dokázala ovládnout dotykový displej počítače. Bez problému se dokáže pohybovat na internetu, uměla by dokonce i kopírovat text, ale co je nejdůležitější, tak dokáže otevřít místní nabídku s dalšími funkcemi.

" frameborder="0" height="349" width="425">

Sestřih nejlepších pádů na trampolíně

Většinou se říká „sportem ke zdraví“, ale v následujícím sestřihu se můžete podívat na mnoho lidí, kteří se sportem, konkrétně skákáním na trampolíně, chtěli spíše zabavit. Ne všem se jejich záměr pro dokonalý skok vždy podařil a můžete se podívat, jak se fyzika obrátila proti nim. Berte tedy toto video spíše jako malé upozornění na hrozící nehody.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Gorila tancuje breakdance

V zoologické zahradě v Calgary se podařilo natočit unikátní video, v němž jedna z goril jménem Zola uvnitř své klece dokonale tancuje breakdance. Odkoukala to snad z nějaké televize? Nebo si chtěla zkrátit dlouhou chvíli ve výběhu? To nikdo neví, ale jisté je to, že tato gorila se umí pořadně rozparádit.

" frameborder="0" height="349" width="560">

KL24

Ruda z Ostravy přeje prezidentovi k 70. narozeninám

Známý komik a šprýmař Ruda z Ostravy se svým pořadem na rádiu Frekvence 1 přináší posluchačům neustále nové vtipné narážky a komentáře k aktuálním událostem u nás i ve světě. Nyní složil písničku s vtipným textem věnovanou Václavu Klausovi k jeho životnímu jubileu, které oslavil dne 19. června 2011.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Byl pro vás článek přínosný?