Hlavní navigace

CnewsTV: Mr. Bean zajel v Top Gearu nejrychlejší čas [video]

24. 7. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Sedmý díl seriálu a nová pětice videí, která nás tento týden zaujala. Příjemnou zábavu.

Rowan Atkinson zajel v Top Gear nejrychlejší čas

Připravte se na jízdu nejlepšího jezdce v pořadu Top Gear, který se zapojil do závodu cenově dostupných vozů. Jedná se o známého herce Rowana Atkinsona, jenž ztvárnil roli Mr. Beana a jenž usedl za volant auta Kia Ceed. I přes jeho velké obavy o umístění okruh překonal bravurně. V porovnání s ostatními kolegy se stopky zastavily na rekordním čase a Rowan se tak dostal na úžasnou první příčku před všechny ostatní jezdce. Video obsahuje celou návštěvu Rowana v pořadu Top Gear, závod začíná v 8. minutě.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Koťátka umí skrečovat

Jací bychom byli, kdybychom si nevzpomněli na naše zvířecí kamarády. Další video vám ukáže, jak si tři malá koťátka hrají na DJ. Zvládají sledovat rychlost otáčení desek a také plynule skrečují. Také různé páčky a tlačítka pro ně nepředstavují žádnou překážku. Rozjeďte to také ve velkém stylu a příště si na party pozvěte jen tuto kočičí skupinu.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Šokující iluze

Připravte se na dokonalý optický klam, který si můžete sami na vlastní kůži vyzkoušet. Student Sean Murphy z univerzity v Queenslandu si všimnul, že jakmile člověk sleduje různé tváře rychle za sebou, tak dochází k jejich deformaci. Další z řady pokusů ukazuje, že vnímáním dvojice tváří se zvýrazní jejich odlišnosti a nepravidelnosti. Dívejte se na křížek na videu a přesvědčte se, že získáte dojem přemrštěných groteskních postav.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Sága Harryho Pottera v 99 sekundách

Jestli nepatříte mezi fanoušky Harryho Pottera, ale i přes to chcete být v obraze, tak doporučujeme shlédnout následující video. Za necelé dvě minuty vám uživatel Paint přednese v chytlavých melodiích všechny zásadní zvraty příběhu o slavném kouzelníkovi Harrym Potterovi. Navíc je video přehledně rozčleněno na jednotlivé díly. Vtipné, stručné a pravdivé video.

" frameborder="0" height="349" width="560">

CS24

Stroj s velkými modrými balónky

Další zajímavé uživatelské video, které se snaží zdokonalit jakýsi druh nekonečného videoklipu. Hlavní roli hraje pouze jedna osoba – Freddie, který je zde však několikrát naklonován a pokaždé má jinou úlohu s modrými balónky. Jednou je hází, podruhé chytá nebo mění jejich tvar. Užijte si zábavné nekonečné video, kde pořád se na co dívat. Všechny akce na sebe plynule navazují, jedná se o skvělý trik, který vytváří dojem stroje na balónky.

" frameborder="0" height="349" width="560">