Hlavní navigace

CnewsTV: muž vs. žena v koupelně [video]

12. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Třicátý čtvrtý díl našeho seriálu a pět nových videí, které musíte vidět.

Reklama na Acura NSX

Kdo by nechtěl být někdy první, že? Překrásná reklama, kde hlavní roli hraje nová Acura NSX. Zákazník Jerry Seinfeld se nedokáže smířit s tím, že již má Acuru NSX zamluvenou někdo jiný jako první. Snaží se proto udělat dojem na konkurenta, aby se dostal na první příčku v seznamu žadatelů.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Tichý basketbalový míč

Inženýři z firmy Bridgestone vyvinuli nový druh basketbalového míče, který využívá k pohlcení hluku stejnou technologii, jaká byla použita u jejich pneumatik Turanza. Jak se shodují basketbalové hvězdy Steve Nash a Tim Duncan, hra už nemusí být stále stejná.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Rychlý skútr do sněhu

Extrémně rychlý skútr, který dokáže jet rychlostí přes 100 km/h. Podívejte se na dokonale rychlou ladnou jízdu na zasněžené ploše, která nemá obdoby. Zvuk skútru je fascinující a ve spojení s chytlavou hudbou si užijete šílené video.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Koupelna – muž vs. žena

Spíše úsměvné video, které ukazuje hlavní rozdíly mezi mužem a ženou. Zjistěte, co obě pohlaví dělají v koupelně a co je pro ně přirozené. Některé situace jsou poněkud přehnané, ale jistě vás aspoň trochu pobaví. Jedná se o reklamu na hygienické prostředky.

CS24

Malý grizzly si hraje s vlčetem

Nejen zvířata stejného druhu dokážou žít spolu. Medvědice a vlk jsou kamarádi už šest dlouhých let v ZOO Woodland v americkém Seattlu. Na internetu se objevilo jejich video z mládí, kdy se nevinně škádlili v obchodě se suvenýry.

" frameborder="0" allowfullscreen>