Hlavní navigace

CnewsTV: největší prak na světě [video]

11. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Náš seriál je zpět v plné síle s novou pěticí videí již ve třicátém osmém vydání.

Debilní kecy holek

Po dlouhé době video z českých luhů a hájů, které se zabývá tématem velice blízkým každé zamilované dvojici. Všechny vztahy se po čase stávají stereotypní. Muži by mohli vyprávět, co všechno jim vadí, když jejich přítelkyně nebo manželky říkají. Skupina ViralBrothers to však zvládla udělat za ně. Abychom však nestáli pouze na straně mužů, podobné video s „debilními kecy“ existuje také o chlapech.

" width="560" height="315" frameborder="0">

" width="560" height="315" frameborder="0">

Velká střela z praku

Muži si při výrobě údajně největšího praku zřejmě vzali příklad ze hry Angry Birds. Vytvořili si návrh, našli potřebně rozvětvený strom a vyrobili z něj velký prak, který se opravdu dal použít. Vyvolený mladík natáhl na gumě basketbalový míč s cílem trefit se do vzdáleného koše. Co myslíte, trefil se?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Fiat 500 Abarth

Domácí vězení není nic příjemného pro nikoho z nás. Charlie Sheen v následující reklamě na Fiat 500 Abarth dokazuje, že ne každý špatný kluk je stejný. I doma si může užít rychlou jízdu v dokonalém vozidle.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Neviditelný Mercedes

Když chtěl Mercedes zpropagovat svůj automobil s novým pohonem na palivové články, tak místo toho, aby vozidlo všem ukázal, se společnost rozhodla, že ho učiní neviditelným. Proč by ne, když nová technologie má zcela nulové emise.

" width="560" height="315" frameborder="0">

CS24

Potkaní zloděj

Kočka nemusí s potkanem vycházet pouze ve zlém. Spíše naopak. Na následujícím úsměvném videu uvidíte, že si potkan na kočku troufá. V klidu jí krade její mléko, aby se mohla snadněji napít. I přes snahu kočky se však drobný hlodavec stává tím, kdo rozhoduje, kdo se napije.

" width="560" height="410" frameborder="0">