Hlavní navigace

CnewsTV: obraz nakreslený basketbalovým míčem [video]

29. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Třicátý druhý díl našeho seriálu s vybranou pětkou zajímavých videí jen pro vás.

Párty s upíry

Perfektní reklama na automobil Audi S7 ukazuje tradiční párty upírů v lese. Všichni se skvěle baví a čekají na dovážku čerstvé krve, která je právě na cestě. Jakmile upír s krví přijede, nestačí se divit, že jsou všichni najednou pryč. S Audi S7 si nyní totiž musíte dávat pozor na přední světlomety.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Uřvaní mariňáci

Skutečné video, které zachytilo dva odvážné mariňáky v adrenalinové atrakci Giant Slingshot na Floridě. Jedná se o napodobeninu praku se dvěma posazenými lidmi, který je vymrští do vzduchu na pružných lanech. Kdo nemá na tento adrenalinový zážitek žaludek, ať se raději jen podívá na video.

" width="560" height="410" frameborder="0">

Tancující letušky

Letušky finské společnosti Finnair si pro pasažéry letící z Helsinek do Nového Dillí připravily pěkný taneček. Dne 17. ledna tak chtěly oslavit indický den státnosti tancem. Akce se zúčastnilo 24 letušek a stevardů, kteří všechny přítomné náležitě pobavili. Všichni zatančili na písničku Deewangi Deewangi z filmu Om Shanti Om.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Obraz nakreslený basketbalovým míčem

Umění je velice rozličná činnost, stále se dají vymýšlet nové techniky. Dívka na videu si usmyslela, že nakreslí obraz hvězdy NBA Yao Minga pomocí basketbalového míče. Svoji vizi splnila do posledního detailu, přesvědčte se sami.

" width="560" height="315" frameborder="0">

MMF24

Hnutí Catonymous

O útocích hackerského hnutí Anonymous bylo v posledních dnech slyšet mnoho. V Polsku vznikl videoklip, který paroduje zmíněnou skupinu. V hlavní roli jsou kočky – hackeři, které mají i podobně ztvárněné logo a totožné cíle. Je to legie, která nebude zapomenuta a která nebude odpouštět. Očekávejte je…

" width="560" height="315" frameborder="0">