Hlavní navigace

CnewsTV: odstraňte z fotky cizí lidi na jedno kliknutí [video]

19. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Třicátý pátý díl našeho seriálu, se kterým se ve světě videí neztratíte.

Vyčištěná fotka

Firma Scalado přišla se zajímavou technologií. Už se nemusíte fotit s ostatními cizími lidmi, po zachycení snímku chvilku stačí chvíli počkat a označit nepotřebné objekty, které se vám na obrázek připletly. Fotoaparát pak zvolené objekty odstraní. Můžete mít hezčí fotografie a s menší námahou. Více firma ukáže na konci února na veletrhu MWC.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Největší zhoupnutí na laně

Připravte se na adrenalinový zážitek, který vám přináší následující video. Uvidíte četné záběry pořízené při seskocích nadšenců z velké skály u města Moab v americkém Utahu, která má tvar obrovského prstence. Perfektní klip doplněný chytlavou hudbou, který vás jistě ohromí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Uctění památky Whitney Houston

Na počest slavné zpěvačky a částečně také herečky Whitney Houston, která zemřela 11. února 2012, vytvořili v Dubaji světelnou show ze synchronizovaných fontán. Na její hit I Will Always Love You bylo sestaveno dojemné představení.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Skupina OK Go hraje song díky Chevroletu

Trochu veselejší je následující hudební počin skupiny OK Go, který si vysloužil přes 14 milionů zhlédnutí. Video bylo natočeno v poušti v Los Angeles ve spoluprácí s firmou Chevrolet, jejíž vůz se stal hlavním hudebním nástrojem pro píseň Needing/Getting. Příprava trvala 4 měsíce a natáčení probíhalo 4 dny.

" width="560" height="315" frameborder="0">

CS24

Vydra si hraje s kusy ledu

Mrazivé počasí sice lidem nesvědčí, ale aspoň některým zvířatům dělá radost. Ošetřovatelé z Aquaria ve Vancouveru se snaží vydrám zpestřit způsob získávání potravy. Podívejte se, jak si roztomilá vydra hraje s kusem ledu, v němž je zamrzlé její jídlo.

" width="560" height="315" frameborder="0">