Hlavní navigace

CnewsTV: Rally v ulicích San Francisca [video]

5. 8. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Padesátý osmý díl našeho seriálu je připraven a s ním také pět videí, které musíte vidět.

 

Experiment se zombíky

Vezměte zombíka, dejte mu obyčejnou práci a začleňte jej do společnosti. Právě o tohle jde v následujícím videoklipu, který odpovídá na otázku, zda mohou oživlé mrtvoly žít mezi námi. Na reakce lidí se můžete podívat. Sečteno, podtrženo, zombíci patří jen na televizní obrazovku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Rally v ulicích San Francisca

Všem nadšencům rychlé jízdy je určeno další video. Profesionální řidič se prohání ulicemi San Francisca v Kalifornii a předvádí neskutečné kousky. Precizně se vyhýbá postaveným nebo pohyblivým předmětům a zůstává za ním jen žíznivá čára. Takovou rychlost jste ještě neviděli. Natáčení trvalo přes čtyři dny.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Pomsta řidiče

Jak jsme si dokázali už v několika předchozích dílech našeho seriálu, v Rusku jsou opravdu bezohlední řidiči. Nejenom, že si nedávají přednost, ale už si dělají i naschvály. Na záběrech uvidíte řidiče, který se mstí druhému řidiči za to, že mu neuvolnil cestu. Projetím kaluže ve správnou chvíli druhé auto zcela postříká. Škoda, že si oběť aspoň nezavřela okénko.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Zpomalený útok žraloka

Viděli jste někdy žraloka v akci? Že ne? Buďte rádi a raději si tuto zkušenost vychutnejte pouze z obrazovky. Pro lepší požitek se můžete podívat na unikátní zpomalené záběry útoku žraloka, které byly natočeny pro televizní kanál Discovery.

MMF24

Hravá kozička

A na konec roztomilé zvířátko. Čtyři malá kůzlátka mají na malou chvíli možnost poznat svět jinak, než jen ze své ohrádky. Jedna z nich se však chová trochu divně. Přes své sourozence skáče, jak ji napadne. Že by se jednalo o novou reklamu na Redbull?

" width="560" height="420" frameborder="0">