Hlavní navigace

CnewsTV: Souboj - Kobe Bryant vs. Lionel Messi [video]

15. 12. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jsme opět zpět s 77. dílem našeho seriálu, v němž nechybí vybraná pětice nejlepších videí za poslední týden.

 

Souboj - Kobe Bryant vs. Lionel Messi

Velice povedené video má na starosti turecká letecká společnost Turkish Airlines, která si do své reklamy přizvala basketbalistu Kobe Bryanta a fotbalistu Lionela Messiho. Video má za týden na kontě přes padesát milionů zhlédnutí, ale opravdu právem.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Skoro virální video od TomTom

O tom, že společnost TomTom má originální nápady na své reklamy, není pochyb. Nyní si připravil sestřih toho nejlepšího za poslední rok, aby vytvořil (skoro) virální video s informací, že klip mohl být lepší, ale jelikož má pro své zákazníky připravenu novou soutěž s hodnotnými cenami, museli prostě trochu šetřit.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Zeitgeist 2012

Rok 2012 se blíží ke svému konci a vyhledávač Google měl napilno se sestavováním svého tradičního žebříčku Zeitgeist. Podívejte se na sestřih událostí, které vám připomenou, jaký byl uplynulý rok 2012.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kdo chce být normální?

Normální věci jsou průměrné, běžné a nepřekvapivé. Normální věci nemohou být nikdy úžasné, skvělé a fantastické. Proto se ptáme, kdo chtěl být někdy normální? Být nenormální je filozofie, které se přes 50 let drží výrobce automobilů Mini.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Simon´s Cat

A nakonec nás čeká video se zvířátkem, jak je v našem seriálu zvykem. Tentokráte se můžete podívat na jeden z vtipných příběhů kresleného kocoura, kterého má na svědomí britský komiksový kreslíř a animátor Simon Tofield. Pobavte se pohledem na kocoura, který chce za každou cenu dostat rybu ze zamrzlého rybníku.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?