Hlavní navigace

CnewsTV: South Park ve skutečnosti [video]

7. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Devátý díl seriálu, který vás nadchne pěticí nových skvělých videí.

Tři Batmobily v ulicích Pittsburghu

V současné době se natáčí nový Batman s podtitulem Dark Knight Rises. Jeden z komparzistů, který měl tu možnost dostat se až na místo v Pittsburghu, kde se natáčí scény pro nový film, se podělil o své pořízené záběry zcela netradičních Batmobilů projíždějících městem. Tyto stroje jsou vybaveny motorem V8 z Chevroletu, jenž nabízí strhující zvuk.

" frameborder="0" height="349" width="560">

South Park ve skutečnosti

Milujete kreslený seriál South Park pro dospělé? Stanice Comedy Central natočila perfektní reklamu na novou 14. sérii tohoto seriálu, kterou bude vysílat v televizi. Městečko South Park je velmi oblíbené, ve videu uvidíte nejklasičtější scény avšak natočené ve skutečném reálném světě. Kopie je poměrně dobrá, ale na originální kreslené díly nemá.

" frameborder="0" height="349" width="560">

V Praze proběhne Mistrovství světa ve freestyle

Mezi 10. a 13. srpnem se v Praze uskuteční Mistrovství světa ve freestyle disku a fotbale. Užijte si skvělou upoutávku s mistrem v této soutěži jménem Roland Karászi pocházejícího z Maďarska. Video slouží jako ochutnávka a také reklama pro tuto jedinečnou soutěž, které se zúčastní více než 250 hráčů z celého světa. Turnaj se koná za každého počasí a pro diváky je připraven bohatý program.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Seznamte se s fingerboardingem

Věděli jste, že můžete skateboarding provozovat pouze s vašimi prsty? Přesně tak, tento sport se nazývá fingeboarding a provozujete jej svými prsty na speciálně upraveném zmenšeném skateboardu zvaném fingerboard. Uvidíte profesionální video vytvořené Vojtou Freitagem, který se fingerboardigem zabývá. Pokochejte se sportem blížícím se k umění.

" frameborder="0" height="349" width="560">

CS24

Kočka odešla pro dvou

Zvířata nás dokážou neustále překvapovat. Na dalším videu uvidíte obyčejnou domácí kočku, která si jen tak leží a odpočívá. Její majitel jí zřejmě naschvál něčím vystrašil, aby na video zachytil její únikový manévr. Vyděšená kočka zježí svůj hřbet tak, že se dotýká podlahy pouze dvěma packami a odejde tak po dvou pryč do bezpečí.

" frameborder="0" height="450" width="560">