Hlavní navigace

CnewsTV: svět vypadá lépe ve slow motion [video]

20. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

S dvacátým druhým dílem našeho seriálu přichází nová pětka vytříbených videí.

Kompilace zpomalených záběrů

Nejoblíbenějším videem se u nás stal sestřih zpomalených záběrů všeho druhu. Pánové se mohou zpomaleně podívat, jak vypadá voda padající na ženská ňadra, dámy se zase mohou zaměřit na ladné pohyby koně v běhu. Sestřih obsahuje nejrůznější pády, údery nebo skoky. Na chvilku se zastavte a detailně se podívejte na fascinující pohyby.

Fiat 500 Abarth

Na první pohled byste určitě neřekli, že se jedná o povedenou reklamu na nový model Fiatu 500 s přízviskem Abarth. Muž hledící na překrásnou Španělku si to bezpochyby užívá, ona jej svádí a snaží se využít každé maličkosti pro moment překvapení... Prostě nikdy nezapomenete na to, kdy jste ho viděli poprvé.

" frameborder="0" allowfullscreen>

FedExové domino

Přepravní služba FedEx si pro své potencionální zákazníky připravila názorné video, které ukazuje cestu zásilky od odesílatele k příjemci. Husa z Kanady posílá svému americkému kamarádovi hokejku s použitím krabic od FedExu jako domina. Cestujte z Kanady až do Ameriky a zjistěte, zda byla zásilka zaslána v pořádku.

" frameborder="0" allowfullscreen>

24 hodin v Dubaji

V dalším videu se můžete podívat na záběry natočené v Dubaji po dobu jednoho dne. Podívejte se na nejvyšší stavbu světa při východu slunce, přes den a také přes noc při svitu měsíce, když jsou rozsvícena všechna světla. Z videa sálá ruch velkoměsta, takže pokud nemáte možnost se do Dubaje podívat, zhlédněte alespoň tyto záběry.

" frameborder="0" allowfullscreen>

MMF24

Rozkošné sovy

A nakonec následuje video pro milovníky našich opeřených přátel. Zadívejte se do hlubokých očí překrásných sov, z nichž ta nejmenší je až překvapivě mazlivá. Uvidíte také další vzácné druhy. Nechtěli byste si pořídit sovu domů?

" frameborder="0" allowfullscreen>