Hlavní navigace

CnewsTV: Test brzd nových kamionů Volvo FH [video]

26. 1. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

83. pokračování našeho seriálu je zpět, aby vás pobavilo pěti pečlivě vybranými videi.

 

Návrat do 90. let

Vyrostli jste, my také. Tak zní motto nové reklamy na vylepšený internetový prohlížeč Internet Explorer. Opravdu nostalgická retro reklama, která vás přenese do 90. let se vším, co k tomu patří. V té době byla paměťová média čtvercová, hráli jsme si s jojem a krmili elektronická zvířátka tamagotchi. Život prostě ubíhal trochu pomaleji a neměli jsme co ztratit až na pár pogů.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Test brzd nových kamionů Volvo FH

A nyní zabrousíme do automobilového průmyslu. Volvo v současné době testuje brzdový systém svých nových kamionů Volvo FH, který se dokáže zamezit střetu s vozidlem. Rozjetý kamion se přibližuje ke stojícímu, popřípadě pomalu jedoucímu vozidlu, čidla jej detekují a kamion začíná zpomalovat, dokud zcela nezastaví, aby do vozu nenarazil.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Kompilace pádů na vozítku segway

Jestli znáte vozítko, kterému se říká segway, nemusím vám jistě nic vysvětlovat. I tento na první pohled nevinný a bezpečný přepravní prostředek může být důvodem mnoha krkolomných pádů a úrazů. Kompilace záběrů vám dokáže, že řídit segway není vůbec snadné.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Lidé jsou úžasní 2013

Lidé jsou jednoduše úžasná stvoření. Všichni dokážeme mnohem více, než si vůbec umíme představit. Podívejte se na povedený sestřih těch nejlepších sportovních kousků, jejichž hlavním iniciátorem je člověk. Skoky padákem, přemety a další neobvyklé výkony si můžete vychutnat právě nyní. Video má na svém kontě za necelý týden přes sedm miliónů zhlédnutí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Kočka se seznamuje se sněhem

V posledních dnech nám počasí nadělilo bohatou sněhovou nadílku. Mnoho z nás jistě vyrazí na hory. Co však taková zvířata? Některá z nich letos viděla sníh úplně poprvé, důkazem je následující video. Kočka chystající se na obvyklou procházku kolem domu má o práci postaráno. Musí zjistit, co se pod sněhem skrývá.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?