Hlavní navigace

CnewsTV: Triky s basketbalovým míčem [video]

19. 1. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pět vybraných videí se vám představuje ve dvaaosmdesátém dílu našeho seriálu.

 

Nike Golf: No Cup Is Safe

Povedená reklama na značku Nike, kde se utkal tehdejší golfový mistr Tiger Woods se současnou jedničkou Rorym McIlroyem. Když se do toho Woods a McIlroy obují v golfové přestřelce, ani jedna sklenička není v bezpečí. Za pár dní má video na kontě přes pět milionů zhlédnutí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Honička z první řady

Mladík se dívá na živý televizní přenos, v němž se neznámý pachatel snaží ujet před policejními vozy. Jakmile spatří za oknem ujíždějící vůz, nemůže uvěřit svým očím, že to, co vidí v televizi, se skutečně odehrává za jeho oknem. Nebo si myslíte, že je to fake?

" width="560" height="315" frameborder="0">

Humorný interaktivní seriál

Interaktivní seriál, který vás naučí dělat lepší rozhodnutí, je neobvyklou reklamou na plněné taštičky, nebo chcete-li sandwiche Lean Pockets. Seriálu nechybí romance, napětí, láska ani dávka překvapení. Jak příběh skončí? Vyberte si jednu ze tří možností a zjistěte to.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak umí prát medvědi

A máme připravenou další reklamu, kterou má tentokrát na svědomí agentura The Viral Factory. Uvidíte filmový štáb chystající se natočit video propagující nový druh praček Samsung. Co se však nestane, blíží se velký medvěd. Lidé se utečou schovat a začnou se dít divy.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Triky s basketbalovým míčem

A na konec něco ze sportu. Podívejte se na skvělý sestřih maďarského basketbalového akrobatického týmu, který to s basketbalovým míčem opravdu umí. Neskutečný počet triků, jak balancovat s míčem. Rovněž kreace, jakými dopravit míč do koše jsou fenomenální.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?