Hlavní navigace

CnewsTV: vtipný sestřih nepodařených krádeží [video]

14. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Skvělý desátý díl našeho seriálu a nová pětice neskutečných videí.

Ostříhání vlasů za několik sekund

Mladý muž Tom se rozhodl oholit své vlasy a vousy, které nechal růst několik let. Aby vytvořil zajímavé video, tak se rozhodl se svým kamarádem Peterem, že natočí změnu jeho účesu postupně a navíc, že výsledné video začne u výsledku a skončí u neoholeného začátku. Podívejte se na to, jak mladík za pár sekund omládne o několik desítek let.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Nový rekord v parkování

Když se Němec Ronny Weschelberger v dubnu zapsal do Guinnessovy knihy světových rekordů za svůj rekord v podélném parkování, netušil, že svůj titul dlouho neudrží. Už v červenci ho překonal Číňan Čang Chua, když zaparkoval do mezery mezi auty, která byla o pouhých 24 cm větší než jeho auto. Svého německého kolegu pokořil přesně o dva centimetry.

" frameborder="0" height="349" width="560">

Užitečné triky pro psy

Někteří pejsci jsou neskutečně chytří a učenliví. Majitelka naučila svého Jack Russell teriéra tolik praktických kousků, že jimi mohla naplnit již druhé uživatelské video. Podívejte se společně s námi, co tento teriér jménem Jesse dokáže za užitečné věci. Umí vám připravit snídani, uklidit po sobě, zavírat dveře nebo vám přinést to, co potřebujete.

" frameborder="0" height="450" width="560">

MOVE – životní výlet

Tři muži, 44 dní, 11 zemí, 18 letů, 38 tisíc mil, 2 kamery a skoro terabyte záznamu. Všechny tyto věci byly základem pro vznik ambiciózních lineárních konceptů založených na pohybu, výuce a jídle. Vznikly tři překrásné krátké filmy, z nichž nejzajímavější je klip pojmenovaný MOVE. Užijte si krásy z různých koutů světa, kterými vás provází Andrew Lees.

" frameborder="0" height="349" width="560">

CS24

Kompilace nepodařených krádeží

I zloději si někdy pořádně nerozmyslí, jak utéct z místa činu nebo jak ukrást věc, pro kterou přišli. Podívejte se na kolekci videí sestříhaných ze skrytých kamer, které vás zaručeně pobaví. Připravte se na ojedinělé záběry, které jen tak nemůžete normálně vidět z různých prodejen či čerpacích stanic.

" frameborder="0" height="349" width="560">