Hlavní navigace

CnewsTV: výbuchy natočené vysokorychlostní kamerou [video]

22. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čtyřiačtyřicátý díl našeho seriálu je tady a s ním nová pětice neokoukaných videí.

 

Zpomalené záběry

Užijte si umělecky ztvárněné zpomalené záběry nejrůznějších fyzikálních jevů a chemických reakcí z dánského televizního pořadu „Dumt a Farligt“. Najdete v nich mimo jiné netradiční spojení Coca Coly s motorovou pilou nebo sušák na prádlo s raketovým pohonem. Nejrůznější nebezpečné pokusy, které nedoporučujeme zkoušet doma.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Jak to vypadá uvnitř Foxconnu

Další video není z nejvtipnějších, protože se seznámíte s životem zaměstnanců Applu v čínské továrně Foxconn. Ne všem se naskytne možnost podívat se na těžkou práci mladých lidí při výrobě zařízení iPad, která je málo placená, časově náročná a únavná. I přes to o ni každý den žádají stovky lidí.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Taneční roboevoluce přichází

Robotické vysavače se těší velké oblibě. Firma iRobot si pro své zákazníky připravila soutěž, jejímž cílem je co nejlépe napodobit pohyby robota. Dvacet nejlepších vyhraje vysavač Roomba. Myslíte si, že byste to zvládli lépe? Zkuste své štěstí a na stránkách iRobot nahrajte své video.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Výtah Nokia Lumia

Akcí spojených s propagací nového smartphonu Nokia Lumia je mnoho. V Rusku si dokonce připravili netradiční reklamu uvnitř výtahu. Nic netušící lidé nastoupili do výtahu s několika nenápadnými dívkami, které se po chvíli začaly svlékat a tancovat. Kdo ví, jestli tento pokus zvýšil prodejnost.

" width="560" height="315" frameborder="0">

KL24

Kočka a její sluha

Svět zvířat je plný překvapení. Na posledním videu uvidíte kočku, která se nechá škrabat od malého psa. Vtipně doplněné dialogy jen umocňují dojem, že kočka je tady pánem a pes je pouhý poskok, který musí okamžitě plnit všechny příkazy.

" width="560" height="410" frameborder="0">

Byl pro vás článek přínosný?