Hlavní navigace

Názory k článku Co je HTML5? Výukové video pro začátečníky

  • 5. 1. 2012 10:04

    Charla (neregistrovaný)

    Reinstalace minulostí? Nemyslím si. Nepodceňujte BFU. Už Windows Vista / 7 má dost nástrojů a mechanismů jak poškozený systém opravit. Ale už mnohokrát jsem měl na stole počítač, který nedokázal nastartovat ani do té míry aby spustil tyto nástroje. A když už je spustil, tak velmi často stejně problém nevyřešily.
    Znám ale BFU, kterým počítač s XP běžel stále dobře i po 6 letech, ale já doporučil reinstalaci proto, aby se systém zbavil bordelu, kdesi hluboko v registrech a v souborech, kde to ani čističe neudělají a nutno přiznat že reinstalace po 6 letech přeci jen dodala pár desítek procent výkonu navíc.

  • 5. 1. 2012 22:47

    Antikapitalista1 (neregistrovaný)

    Hm... a k čemu je takový „reset“ dobrý?!
    Vždyť už dneska si lidé mohou na CDčko vypálit Darikův Boot and Nuke... a pak tam vložit DVDčko s Windowsem, a opět si ho nainstalovat, vždyť nynější instalace jsou v podstatě stejně o hlavně tom, že se na pevný disk „nasype“ předem připravený obraz, takže je to i hodně rychlé...

    Čili snad jediným „pokrokem“ bude to, že už ten obraz nebude někde na DVDčku, nýbrž si OS ukousne prostor z disku uloží tam ten instalační obraz?!