Hlavní navigace

Coca-Cola nasadí automaty s obrovskými dotykovými displeji

25. 6. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

V Japonsku by se do konce roku mohly objevit nápojové automaty, které budou zbaveny klasických tlačítek a jejich místo zastoupí dotyková 46" LCD obrazovka. Bláznivý nápad má hned několik důvodů. Japonsko se země s největším počtem prodejních automatů na osobu, technologicky jsou na špici a mají rádi pro Evropany nepochopitelné věci.

zdroj: Asahi.com

Coca-Cola chce zákazníky více bavit a displej s internetem má být hlavním tahákem. Jen si to představte. Zatímco hledáte drobné po kapsách, automat na vás mluví, ukáže spoustu reklamy, pak se dotknete oblíbeného nápoje a na displeji se zobrazí animované video, jak probíhá příprava. Colu si vyzvednete, automat poděkuje, na displeji ukáže, kam zajít, kde jsou další kamarádské mašiny, a pak ukáže ještě další reklamu. Nebo vám třeba pošle tapetu pro mobil.

Nestačí jen přijít, hodit dvacku zmáčkout tlačítko, jednou do stroje kopnout a odejít. Coca-Cola nás chce bavit. Z běžné rutiny se stane zábava na půl hodiny. Jenže co udělají, až se i tohle stane běžnou nudou?

Zdroj: CrunchGear