Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Coffee Lake je na pultech a v recenzích. Mírný pokrok ve hrách, velký skok v „MT“. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 10. 2017 10:07

    Crha (neregistrovaný)

    od spamujícího neandrtálce co tady má 36 příspěvků to fakt sedí...
    dokonce v tom článku píšou o tobě. Píšou:
    * "Neschopní mají tendenci přeceňovat své vlastní schopnosti." Tombomimiono a tydýt jsou nejlepší, ví jak jejich mITX deska a ryzen je nejlepší a nedokážou připustit že existují i jiné alternativy.
    * "Neschopní nedokážou rozpoznat schopnosti jiných." Nedokážete rozeznat že CrhaJeGuruPán, IT specialista, který už toho zažil hodně.
    * "Neschopní po konfrontaci s realitou nezmění své hodnocení." CrhaJeGuruPán uznal že vega je dobrý produkt pro určité osazenstvo. Vy pánové AMDfunboys nedokážete po konfrontaci s realitou uznat, že AMD R10 480 je naprosto katastrofální produkt a neměníte své hodnocení ani po předložení výsledků kde gtx1060 je na tom lépe.
    * "Jediná cesta jak DK překonat, je v rozvoji dovedností formou vzdělávání a tréninku. " to u Vás z amDD webů nehrozí.
    "Začetli jste se někdy do debat na nějaké internetové diskusi a viděli do očí bijící nesmyslné argumenty? "
    Ano začetl, třeba v tom že mi někdo doporučoval AMD Ryzen 1800 na hry za 15.000 když dosavadní hry umí využít horko těžko max 4 jádra a stačí k tomu i5 za třetinovou cenu. Když mi někdo doporučoval nedodělaný produkt AMD vega se spotřebou 400W+ a hanil mi kartu která je výkonější se spotřebou max 225W.
    "Každý z nás se s lidmi trpícími DK pravidelně setkává. I když tušíte, že se daný „expert“ ve svých názorech mýlí, nelze ho logickými argumenty přesvědčit o opaku. Výzkumy naznačují, že tento efekt je naprosto běžný. "
    Ale pochybuji, že ty si to uvědomuješ, ty jsi takový pacient, který prostě už je svou nemocí totálně pohlcen a už se nedokáže v tom orientovat. Má svůj svět AMD a všechno ostatní je pro něho fuj. Vlastně je fajn že jsi uvedl, že jsi nemocný, omlouvá tě to a není tak důvod se domnívat že to děláš za peníze.