Hlavní navigace

Cooler Master Elite 431 Plus ATX: černý univerzál za pakatel

6. 12. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Blíží se konec kalendářního roku a výrobci veškeré elektroniky se klasicky přetahují o poslední zákazníky. Na rušné předvánoční trhy dorazila i novinka, která se by mohla stát ideálním kabátem pro vaši počítačovou sestavu. Cooler Master, jedna z celosvětově nejúspěšnějších firem na poli počítačových skříní a chladičů, představil světu nový mid-tower s názvem Elite 431 Plus ATX.

 

Nově vydaná skříň je z velké části vyrobena z kvalitní oceli, která má vysokou životnost a podstatně zvyšuje absorpci hluku. Jednoduchý design je založen na čistých rovných liniích a jejich symetrii. Celkový vzhled dokresluje prosklená bočnice, přes kterou můžeme sledovat útroby počítače, ozářené tlumeným modrým světlem z předních ventilátorů.

Elite 431 Plus podporuje zapojení až pěti 3,5" pevných disků, rychlé přenášení dat pomocí USB 3.0 a 5,25" port X-dock (rychlé připojení HDD), což z ní činí dobrého kandidáta na domácí server. Je rovněž dostatečně prostorná pro rozměrné grafické karty (Radeon HD 6990, GeForce GTX 580) a procesorové chladiče nadměrných velikostí (např. Cooler Master Hyper 212 Evo).

CS24

Další věcí, na kterou Cooler Master klade velký důraz, je optimální chlazení všech komponent uvnitř skříně. Cirkulaci vzduchu můžete silně ovlivnit, skříň totiž umožňuje připojení až pěti ventilátorů: předního (až 140mm), dvou horních (120mm), zadního (80-120mm) a dolního (80-120mm).
Této novinky bychom se mohli dočkat už koncem tohoto roku za cenu okolo $60 (1200 Kč). Měli byste zájem?

Zdroj: guru3D.com