Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Core i9-12900KS potvrzeno přímo Intelem: nejrychlejší Alder Lake má boost 5,5 GHz. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 1. 2022 2:24

    gogo1963 (neregistrovaný)

    vidíš :D to je to tv oje "mám v zátěži "280/90" ... málokdo tady ví, že skládáš PC na zakázku, tím pádem tvoje hlavní "pracovní" náplň je dostat z cp maximum se vším všudy ... tady to pak vypadá, že máš vodníka napojeného na radiátory v domě ... 5950x s pbo na prime 95 (s avx, kdyby měl) taky nepoběží na 50C ale na 100 a koho to děsí? :) ... jinak je zbytečné takhle to trápit, testovat stabilitu u In telu pokud netaktuješ a neměníš parametry napájení, je kompletní ztráta času ... s avx detto ... 0%, žádný ze zákazníků nedosáhne podobných hodnot i kdyby měli ten comp 50 let ... ještě jedna věc(nepletu se ti do řemesla, jen taková "TP :D ) ... kdybych měl stavět custom vodníka a mám takhle žravé, výkonné komponenty, dal bych ho jen na grafárnu, cpu v chladné skříni by bylo chlazené lépe(v běžném provozu) a konstantněji s kvalitní věží ...