Hlavní navigace

Corsair představuje nové silné zdroje série TX V2

17. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Corsair je našincům dobře známá: nejenom že nabízí mnohé parádní skříně, i v oblasti zdrojů platí za záruku kvality. Dnes jsme svědky uvedení série zdrojů, která svými parametry jasně cílí na vyšší mainstream. Očekávejte proto velice kvalitní součástky, vysoký výkon a v neposlední řadě také trochu vyšší cenu.

Jak již název série napovídá, jedná se o pokračování úspěšných minulých produktů. Verze číslo dvě se zaměřila na zlepšení účinnosti a snížení produkovaného hluku – již původní zdroje TX na tom byly po této stránce velice slušně. Samozřejmostí je v této vyšší třídě použití kvalitních japonských kondenzátorů. Na trhu se objeví celkem tři modely lišící se pouze výkonem (650 W, 750 W a 850 W), těšit se můžete na jedinou silnou 12V větev, aktivní PFC, tichý 140mm ventilátor a také certifikát 80 Plus Bronze.

Očekávané datum dostupnosti je stanoveno na březen/marec 2011. Výrobce nám dokonce prozradil ceny: nejslabší variantu pořídíte za $99 (1800 Kč), 750W kousek za $119 (2200 Kč) a nakonec nejsilnější model za $139 (2500 Kč). Pro koupi bude jistě hovořit i fakt, že novinka také dobře vypadá: Corsair to s černou umí a prokázal to i tentokrát.

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?