Hlavní navigace

Corsair Series 500R: kvalitní herní šasi za 2500 Kč

7. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dnes představená novinka s názvem „Carbide Series 500R“ plynule navazuje na starší Series 400, stále se však jedná o produkt zaměřený spíše do herního segmentu trhu. Aktuálně nabízené barevné varianty sestávají z odstínu „arkticky bílé“ a „grafitově šedé“ – ty jsou navíc nabízené za velice zajímavou cenu, která se pohybuje okolo částky 2500 Kč.

Skříň samotná je typu mid-tower, těšit se můžete na snadno odnímatelnou bočnici a bezšroubovou instalaci komponent. Bočnice je ozvláštněna svým průhledným výřezkem, ve kterém je od výroby usazen 200mm ventilátor. Ve vnitřku skříně naleznete šest 3,5" pozic doplněných o čtyři 5,25" pozice, myslelo se také na propracovaný cable management.

Na předním panelu můžete vidět výstupy pro USB 3.0 spolu se standardním audio I/O. Boční ventilátor byl již zmíněn, v ceně je však také dvojice násavných ventilátorů spolu s jedním odsavným, všechny jsou pak velikosti 120 mm. Opravdoví nadšenci také ocení předvyvrtané otvory pro vodní chlazení, Corsair Series 500R by se měl na trhu objevit v nejbližší možné době. Jeho cena je vzhledem k nabízeným vlastnostem nastavená nadmíru dobře.

Zdroj: techPowerUp!