Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Creators Update nepodporuje některé jen pár let staré procesory Intel Atom. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 7. 2017 14:45

    hh (neregistrovaný)

    Možná by stálo za to uvést, jaké výrobky to postihuje, protože na tomhle je založena hromada telefonů/tabletů s androidem. To co má Win10 jsou nějaké první hybridní tablet/notebook zařízení, která už nejspíše své majitele omrzela svým "výkonem" takže o nic tragického asi nepůjde. SoC s LPDDR2 a grafikou PowerVR od Imagination Technologies, která je teď tak nějak na prodej ne? Nebude problém tady? Proč se má intel snažit dodávat ovladače na něco tak mizerného s cizí grafikou, Intel se pořádně nestará ani o svoje a v mobilním světě se na drivery kašle po pár měsících, protože je potřeba nové na nový SoC. Celý tenhle Atom segment byl fail, Intel to dotoval, aby to dostal mezi lidi a stejně se to moc nechytlo, teď na to kašle, není to poprvé ani naposled. V podstatě jde o stejný problém jako na androidu. Proč nemáte nový android na dva roky starý telefon? Nebo klidně i na pár měsíců starý telefon? Protože je v něm shit starý (2 roky) SoC na který se už kašle, drivery nejsou a tak ani nemůže být další android. Na vykašlání se na to ze strany výrobce ani nedojde, on prostě nemůže. Jinak jsou požadavky na CPU dost nízko bych řekl.