Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Crytek chystá podporu ray tracingu v CryEngine a ukázal demo. Běží na všech GPU. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 3. 2019 20:42

    RedMaX

    Kdyby to byla reakce AMD na RTX, tak by to jako vtip bylo dobry, jenze neni. Tohle je technologie od Cryteku, ktera umoznuje RT na vsech kartach s dostatecnym vykonem. Logicky Crytek pouzil ve svem demu nejlevnejsi grafiku, ktera udelala kyzeny efekt, aby to bylo bylo opravdu paradni. Proto padla volba na Vegu 56. Neni to teda tak, ze bys musel zahazovat RTX2080Ti, i na te to pobezi pekne, ale nedavalo smysl pouzit zadnou grafiku generace RTX, kdyz chteli prezentovat, ze to funguje i bez RTX na grafice. Tudiz se dominvam, ze rozumnym minimem pro fungovani RT v CryEnginu bude prave Vega 56, pripadne na strane NVidie by to mohla byt mozna GXT1660, ta bude asi hodne na hrane, urcite bych pocital, ze toho efektu dosahne GTX1660Ti a ze starsi generace mozna GTX1070 a urcite GTX1080.