Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Podpultové nabídky operátorů využívá pětina Čechů. Slevy jsou až 79 %. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 3. 2019 13:49

    Zann (neregistrovaný)

    Přesně o tom to je. Nejvýhodnější tarif je ten, který mi nejlépe vyhovuje, ale to neznamená že bude vyhovovat i Tobě. Sto lidí, sto nejvýhodnějších tarifů. Ale já jsem chtěl poukázat na to, jak to chodí na podobných žvanírnách jako je tahle; prostě jak desetileté děcka "heč já něco vím a nikomu to nepovím". Kdekdo tady přijde a začne si honit triko stylem "vy jste všichni ko**ti, protože já mám (a teď si dosaď jaký tarif či předplacenku chceš - čím větší exotika tím lépe) ten nejlepší ... heč". jako věříš to těm lidem? Já ne, protože nepodali žádné konkrétní čísla, debata pak úplně o hov*ě.
    A jen jedna osobní poznámka; já chalupu nemám, ale vím bezpečně, že kdybych měl, jezdil bych tam odpočívat a ne sedět u internetu, takže o to by bylo moje dilema s cenou netu na SIM kartu jednodušší ;-) Co mě se týče, tak mám tarif na volání za 4 koruny + 1.5GB netu za 139,- v telefonu a v tabletu mám předplacenku od T-mobile v hodnotě 200,- koupenou na Aukru a 49,- pro příležitostné připojení .... mám spotřebu tak 3 předplacenky tohohle typu na rok. Já jako nevím jestli je tohle ten nejvýhodnější tarif pod sluncem, ale s průměrnou útratou (posledních 19 měsíců) cca 180,- to PRO MĚ, výhodné prostě je. Je to jednoduché; nemíním se životem protelefonovat, takže neomezené volání nepotřebuju (a nepotřebuje ho nikdo, to vsadím boty) a internet na 5" displayi? Jako jo no :-)