Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Podpultové nabídky operátorů využívá pětina Čechů. Slevy jsou až 79 %. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 3. 2019 8:10

    Zann (neregistrovaný)

    "Tak datove pripojeni neni jen web .... " přesně tak, je to i "emaily se na tom daji vyridit kdekoli, messenger misto placenych SMS, nejake ty synchronizace – poznamky, zaznam tras apododne ... " ... a na to nikdo nepotřebuje 10GB že, na to Ti stačí těch trapných 400MB které Ti velkomyslně nabídne kartel a ještě se u toho tváří jací jsou dobráci a ani to nemusí být LTE. Ona nula od nuly pojde a je jasné, že když si někdo vyhandluje neomezený tarif s 10GB dat za 49,- , tak někdo jiný musí dát za 400MB pět stovek. Kartel není charita, oni jsou tady aby vydělávali prachy a upřímně, čím méně se do toho bude stát s*át, tím lépe. Mimochodem; přemýšlel jsi někdy nad tím, proč třeba takový ministr, nebo i poslední pohunek v parlamentu, může neomezeně volat a datovat za 49,- a Franta z Žaboprc "musí" za totéž platit litr? Nemůže to být třeba tím, že předmět a obsah informací komunikované na jednom přístroji s nízkým tarifem je nepoměrně zajímavější a má "vyšší hodnotu" na trhu s informacemi, než u Franty? ;-) Nejsem paranoidní, jenom jsem prostě pochopil že ani Zuckerberg nezaložil Facinu proto, že si přál "spojit svět", jak tvrdí a dvě miliardy vohnoutů mu to žerou ....