Hlavní navigace

Čtyři zpravodajské televize z Česka, Slovenska a Ukrajiny půjde u Lepší.TV sledovat zdarma včetně zpětného zhlédnutí

4. 3. 2022

Sdílet

Zdroj: Lepší.TV
Lepší.TV nabízí nový „tarif“ obsahující čtyři zpravodajské stanice z Ukrajiny, Česka a Slovenska. Bude zdarma a funguje i bez registrace. Mělo by fungovat také zpětné zhlédnutí.

aktualizováno: 7. března došlo k přidání stanice CNN International. Nyní je ve zpravodajském balíčku stanic celkem pět.


Včera jsme psali o tom, u kterých operátorů naladíte ukrajinské televizní stanice. Dnes oznámil operátor Lepší.TV další krok a vytvořil nový tarif, který bude zdarma. Obsahuje několik zpravodajských stanic včetně té ukrajinské. Konkrétně ČT24, Ukraina 24 a slovenské TA3 a RTVS :24. Začít sledovat můžete přímo na tomto odkazu.

Nekomerční stanice (viz kauza O2 TV vs. Prima) mívají operátoři zdarma, ale infrastruktura je samozřejmě něco stojí. Lepší.TV se však zatím zřejmě potýká s technickými potížemi, vysílání se nám nepodařilo nijak vyzkoušet.

„S ohledem na aktuální situaci na Ukrajině se Lepší.TV rozhodla poskytnout divákům přístup k vysílání domácích a zahraničních zpravodajských stanic zdarma. S programovou nabídkou, která obsahuje stanice z celého světa nabízí jednoduchý přístup k aktuálnímu dění pro Čechy, cizince i ukrajinské uprchlíky. Internetová televizní služba Lepší.TV tak zajistí, že se k Vám dostanou informace o napjatém dění dnešních dní kdykoliv, kdekoliv a z několika spolehlivých zdrojů.“

KL24

Více: Ukrajinské televizní stanice lze naladit v Česku, ale jen u některých operátorů

zdroj: Lepší.TV

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.